Spreker en gespreksleider

Op ontwapenende en eerlijke wijze vertelt Miloe over het belang van fouten maken. Als freelance journalist voor onder andere het Financieel Dagblad en auteur van het boek Yes! I screwed up, 13 fouten die je bedrijf beter maken, interviewde zij tientallen ondernemers over hun fouten, mislukkingen en geleerde lessen. Ze is ervan overtuigd dat meer openheid over fouten de schaamte erom heen vermindert waardoor we ervan kunnen leren.

In haar presentatie onderzoekt Miloe waar de schaamte voor fouten vandaan komt. Ze is open, toegankelijk, stelt zichzelf kwetsbaar op en deelt haar eigen fouten en de fouten van de ondernemers uit haar boek waardoor er een vertrouwelijke sfeer ontstaat. Met oefeningen betrekt Miloe het publiek actief bij haar presentatie waardoor mensen opener worden over hun eigen fouten en hun reactie op de fouten van een ander. Leren luisteren zonder oordeel, kunnen lachen om fouten, het doorbreekt de schaamte, zorgt dat we meer risico’s durven te nemen en meer successen kunnen behalen.

Miloe is als spreker, gespreksleider en moderator te boeken via sprekersbureau Zij Spreekt: https://www.zijspreekt.nl/sprekers/profile/Miloe-van-Beek/920/nieuws/random/0/0/1/