Over mij

Als zelfstandig schrijver werk ik voor diverse journalistieke media zoals het Financieel Dagblad, Sprout en Management Team en schrijf teksten voor ondernemers en opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening zoals KPMG. Mijn verhalen zijn oprecht, en gaan vaak over de andere kant van succes: dat wat een beetje schuurt. Ik schreef de afgelopen jaren drie boeken. Naar aanleiding van mijn boek ‘Yes I screwed up’ geef ik openhartige, interactieve presentaties over het belang van fouten maken.

Na mijn studie journalistiek in Utrecht volgde ik Internationale Betrekkingen aan de UvA. De afgelopen jaren deed ik verder onder andere een tweedaagse training Leren Modereren, een cursus literaire non-fictie, een tiendaagse opleiding secure base coaching en presentatietrainingen.

Ik geef anderen graag een plek in de media en ben zelf ook regelmatig geïnterviewd. Zo vertelde ik twee keer op NPO Radio 1 over mijn boek ‘Yes I screwed up’, zie onder andere dit filmpje. Ook verschenen er interviews met mij in De Ondernemer en Management Boek Magazine .